2013. július 26., péntek

Hírek

Nézelődtem, erre - arra, és összeszedtem pár morzsát

PL.:

Kelly kiadó facebook oldalán a sorozatok rajongói bombázzák a kiadót kérdésekkel, melyek szerint tervezik-e megjelentetni x y sorozatot, illetve mikor jelenik meg?
Én is tettem fel egy hasonló kérdést, miszerint: tervezik-e az Éjszaka háza további köteteit kiadni (mivel a legutolsó magyar megjelenés óta bizony külföldön már 2 is kijött) - A válasz egyértelmű: NEM TERVEZZÜK
ugyan ezt a választ kapta a többi kérdező is, aki az alábbi sorozatok folytatásáról / szerzők újabb könyveinek kiadása után érdeklődött, illetve "nem tudunk róla" választ akik arról kérdezték őket, hogy átvette e másik kiadó
- Melissa Marr: Tündérvilág
- Jenna Black: Bűbájösvény
- Melissa De La Cruz: Kékvérűek
- Diana Rowland
- Natsuo Kirino
- Jennifer Crusie
- Ally Carter
- Paul Hoffman (mondjuk őt nem sajnálom, szerintem ritka rosszra sikerült az "Isten balkeze")
- Sophie Kinsella-t sem terveznek, bár tőle megjelent a Mézeshetek a LIBRI gondozásában

Még mindig ennék a kiadónál maradva... nem is értem, hogy miért is működnek még egyáltalán, ha idén CSAK 1 KÖNYVET fognak kiadni, ami Daniella Trussoni angyalos könyvének a folytatása: Angelopolis. Nem mintha nagy bajom lenne ezzel a könyvvel, de azért nem is ragadott meg annyira hogy elnézzem mondjuk az Éjszaka házának a kaszálását.
Annak sem látom sok értelmét, hogy ha már belekezdtek egy sorozatba, majdnem végig is vitték és kész.. abbahagyják.

Agave kiadványokról is olvastam valahol (nem tudom pontosan, hogy molyon, vagy facebook-on)
Rachel Cain -től már rég nem adtak ki és nem is fognak, pedig nekem tetszett a Morganville-i vámpírok c. sorozat (mármint az a 2 kötet ami megjelent)
Richelle Mead Vérvonalának sincs nagy jövője, és a Georgina Kincaid-et is pihentetik
" róla nem mondtunk le, egyelőre jegeljük. várjuk a filmet, és megnézzük, hogy megmozdít-e valamit. tudom, hogy szeretitek őt, de az utolsó három könyvéből (vérvonalak + 2 szukkubusz) fogyott kb. annyi mint az utolsó vámpírakadémiából. masszív bukás volt mind a három."
              én annyira nem is csodálom.. Vérvonalak elég gyenge lett a Vámpírakadémiához képest, Geogina pedig nem sok mindent mozgatott meg bennem. Az ötlet persze baromi jó, de az első rész nem keltett bennem akkora érdeklődést, hogy rohanjak a 2. részért amint megjelenik
Patricia Briggs "nem mondok fogyási adatokat, de konkrétan az elmúlt 4 hónapban kis túlzással többen érdeklődtek a folytatásról mint ahány példányt összesen eladtunk az első két részből."
                     annyira ezt sem sajnálom, az eddig megjelent 2 rész nem igazán nyert meg magának, de remény hal meg utoljára. Mondjuk ebben a "többen érdeklődnek a folytatásról mint ahányan megvettek a 2 könyvet" az is benne van, hogy sokan hallottak róla/letöltötték/könyvtárból kivették stbstb és tetszett nekik de addig nem akarják megvenni amíg ki nem jön az összes és akkor jó kis maratoni olvasást csaphatnak.
Glen Duncan: "óriási bukás volt fogyásban, és kritikailag is"
             erről még nyilatkozni nem tudok, megvan a könyv, de még nem olvastam. Majd meglátjuk...




És akkor most egy kis jó hír is

Ulpius háza tájáról
    gondolom megelégelték a sok nyaggatást, és most végre válaszoltak a sokat ismételt kérdésünkre, miszerint: mikor jönnek már a paranormális könyvecskék????
válasz:
"Sokan érdeklődtetek a paranormál-romantikus könyvek után, ezért most szeretnénk egy-két információt megosztani veletek:

Elsőként Sherrilyn Kenyon Éjféli gyönyörök című könyve érkezik augusztus közepén, majd Kresley Cole-tól A gyönyör sötéthercege.
Ősz végén egy Kresley Cole-Gena Showalter közös kötettel jelentkezünk, reméljük szeretni fogjátok!
Természetesen a 13. résszel folytatódik a True Blood sorozat is!
Gena Showalter, J.R. Ward, Lara Adrian és Jeaniene Frost könyvek ősz végén, karácsony előtt várhatóak. Majd további Kresley Cole és Sherrilyn Kenyon kötetek jelennek meg a kiadó gondozásában.
A könyvek borítójával, tartalmával és a pontos megjelenési dátumokkal folyamatosan jelentkezni fogunk!"

Hát, erre én csak annyit tudok mondani, hogy hiszem ha látom. Ennyi para könyvet akarnak megjelentetni a maradék fél évben? Ott vannak még a mostanában nagyon menő erotikus könyvek is, és az "egyéb" könyvek.

legalább mondtak valamit, ezzel is picit lenyugtatva a mániákus rajongókat (köztük engem is) :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése