2011. január 2., vasárnap

Szalai Vivien

Szalai Vivien

Szalai Vivien nem kereste, egyszerűen belebotlott a felső tízezer kisded játékait kiszolgáló luxusprostituált történetébe. Az anyagias világ álságos életét leleplező vallomás azonban nemcsak őt, hanem a közönséget is rabul ejtette, és a Hamis gyönyör mindössze egy hét alatt bestseller és az eladási lista első helyezettje lett.
Szalai Vivien mindig is szerette kideríteni, mi rejlik a látszat mögött,  első könyve sikere is abban rejlik, hogy a finom erotikával leírt szexuális aktusok mellett lenyűgöző érzékletességgel mutatta be egy luxusprostituált belső világát, gondolatait. Az oknyomozó újságírónak az egyik legkeresettebb magyar luxusprostituált mesélte el gátlások és tabuk nélkül élete történetét, és Szalai Vivien egy nem mindennapi sikerregényt írt a vallomások alapján.

„A Hamis gyönyör attól nyújt többet az olvasónak, mint a témában íródott hasonló regények, hogy nem szimplán szexuális aktusokról szól, hanem kitűnik belőle egy lenézett  foglalkozást űző nő belső, színes világa, gyötrődései, és az évek során folyamatosan kialakuló, döbbenetes érzéketlensége. A Hamis gyönyör nem botrányregény, és nem is akar az lenni: hanem egy őszinte, elgondolkodtató regény egy nem hétköznapi nőről, aki egyszerre éli meg a mocskot és a csillogást, és akinek élete, kalandjai, gondolatai és motivációi tanulságosak lehetnek férfinak, nőnek egyaránt.”

A Hamis gyönyör kendőzetlenül ír a felső tízezer szexuális szokásairól és az őket kiszolgáló luxusprostituáltak életéről, és az odáig vezető útról, megaláztatásokról. A történet azonban túlmutat önmagán, és a tönkrement házasságok, a hűtlenségek, perverziók mögül kitűnik a pénz által irányított, csillogónak tűnő világ üressége.

Hamis gyönyör

Oldalszám: 224
Megjelenés: 2010

Rejtett, vággyal teli, meglepő, gátlástalan, érdekes és perverz a luxusprostituáltak világa. Mindenki tud róluk, ám aki igazán közel kerül az ezer eurós lányokhoz, semmit nem mesél. Szalai Vivien újságíró lerántja a leplet a leggazdagabbak pénzért vásárolt szexuális életéről. A Hamis gyönyör című regény szerzőjeként az egyik legdrágább és legkeresettebb magyar luxusprostituált életéről ír tabuk nélkül.

Nyílt titok, hogy hazánkban is a felső tízezer tagjai és a hírességek között számos olyan férfi akad, aki egy tökéletes testű, fizetett szeretővel valósítja meg a legmerészebb szexuális fantáziáit. Ebben a világban a pénz nem számít, ezer euróért bármikor bármire képesek a luxusprostituáltak, hogy boldoggá tegyék ügyfelüket.

Szalai Vivien újságíró olyan közel hozza most ezt a titkokkal teli, eddig rejtett világot, ahogy még senki. Az egyik legkeresettebb magyar luxusprostituált gátlások és tabuk nélkül mesélte el élete történetét a szerzőnek, aki egy nem mindennapi regényt írt a vallomások alapján. Lehull a lepel a felső tízezerbe tartozó férfiak perverzióiról, a különleges vendégkör ellenére is fenyegető AIDS-ről, a dubai sejkek világáról, ahol a nők irtózatos dolgokon mennek keresztül.
“Elgondolkodtató és tényfeltáró írásnak szántam a Hamis gyönyört, a könyvem által elviszem az olvasókat egy olyan világba, amelyről sokan, sokfélét írtak már, de az igazi arcát eddig senki sem mutatta meg. Egyik üzenete a könyvemnek mindenképpen az, hogy mindennek ára van életben, és a könnyű pénzkereseti lehetőségre áhítozó lányoknak nagyon keményen meg kell dolgozniuk a luxuséletért. Mert az egyik oldalon persze ott vannak a drága táskák, ruhák, cipők, autók, utazások, de ott a másik oldal is, a bántalmazások, a megalázás, a dubai mocsok és a privilegizált vendégkör ellenére is fenyegető AIDS. Miután elolvasták a könyvet, tegyék mérlegre, hogy hiába elanyagiasodott világban élünk, valóban megéri-e mindent oda adni a pénzért?” – mondja Szalai Vivien. – „És a másik, amit szerettem volna bemutatni, és itt hadd idézzem a főszereplőnőmet: „Értsék már meg, magyarországi modellmunkákból – amelyekről egyébként nem hallottunk – nem telik milliós kocsikra, százezres ruhákra és budai penthouse lakásokra. Úgyhogy az ilyen körülmények között élő, partikon villogó huszonéves lányok többsége – tisztelet és elnézést a kivételtől – a testéből él és bizony volt Dubaiban.” – teszi hozzá az írónő idézve főhősét, akit egy elegáns party-n ismert meg évekkel ezelőtt.

A Hamis gyönyör kendőzetlenül mesél a luxusprostituáltak és kuncsaftjaik életéről, ahol a pénz nem számít, csak a fantázia szabhat határt.


Olvasói vélemények/kritikák
Elolvasást követően (de írhatnám azt is, hogy az első 10-20 oldal után már) kísértetiesen az volt az érzésem, hogy itt szó nincsen egy konkrét személyről, de igaz történetről se! Az volt az érzésem, hogy az újságíró hölgy "ott volt, ahol mesélték..." Ahhoz valószínű nagyon fiatal még, hogy bizonyos dolgokról saját tapasztalata lehessen. Viszont, ha oknyomozó riporter és újságíró, akkor nem ártott volna (csupán a hitelesség kedvéért) megkérdeznie egy idősebb embert is a dolgokról!Nem passzoltak össze a korok!!! Ha a történet a mában játszódik (euró a járatos pénz, a ruhák többszázezer forintosak, a kocsik milliós értékűek) akkor a főszereplő gyermekkorában már se a mogyórókrémes kenyér, de még az óra se volt senki - még a legszegényebb réteg számára se - elérhetetlen vágy, amiért egy fiatal lány az ártatlanságát adta volna! A '60-as évek elején még tényleg ritkaság számba ment, ha valakinek karórája volt gyerek korában (Általában elsőáldozásra, bérmálásra szokták első karórájukat kapni a gyerekek, aminek az ára 1/2, vagy akár 1 havi kereset is lehetett) Ezek után hiába is olvastam végig a könyvet, végig bennem motoszkált, hogy itt engem át akarnak verni! (Most a többi észrevételemet nem is írom le, mert így is hosszú a kritikám) Még szerencse, hogy csak kölcsönbe kértem a könyvet, és nem adtam érte majdnem 3 ezer forintot.

 1,5óra alatt sikerült kivégeznem,úgy,hogy nagyon sok oldalt átlapoztam,mert felesleges körülírások voltak.hiteltelen,h valaki 2találkozás után elmeséli egy idegennek az életét.másrészt örülhetünk,hurrá Isten is prostinak teremtette ez már 16évesen látszott rajta.nemtudom,ki az a 16éves lány,akit érdekelnek a férfi órák,és annyira vágynak rá hogy akár....engem 25évesen se hoznak lázba,sőt nem is értek hozzájuk.a másik: melyik anyuka tanácsolja a lányának,h tanulás helyett álljon prostinak?az aids vizsgálatnál egyértelmű volt h a doktornő a szerelme felesége..közben végig szidja és alja,féltékeny népségnek állítja be a barátnőket/családanyákat.a rendőrségi történet is sántít,van rendőr ismerősöm,gyorshajtásnál nem bilincselnek.a fogdában nincsenek csótányok.tényleg az érdekes rész a végén a dubaios.de kevés az infó.az írót nem nevezném írónak,silány az egész,kamuszag,amerikai filmekből lopott helyzetek, kevés infó és konkrétum.

 Drága kéj    
        
A nő a legkeresettebb magyar luxusprostituált. A férfi budai milliárdos, a leggazdagabb üzletemberek egyike. Túlfűtött, durva szenvedélyen alapuló viszonyuk során elmerülnek a legmélyebb perverzióban, s közben a nő megjárja a poklok poklát...

A Hamis gyönyörben megismert Szofi igaz története révén bepillantást nyerünk a hazai felső tízezer és a politikai elit eltitkolt, mocskos világába, Tel-Aviv luxusszállodáiba vagy éppen a Párizsban magyar szexrabszolgákat tartó szaúdi herceg hálószobájába. Az utazás végén ugyanúgy levonhatjuk a tanulságot, mint Szofi: az életben mindennek ára van, s mindenért meg kell fizetnünk...

Szalai Vivien újságíró első könyvében, a Hamis gyönyörben megismerhették a legkeresettebb hazai luxusprostituáltat, Szofit. Igaz történetének folytatása, a Drága kéj élete későbbi szakaszát dolgozza fel: mindennapjait egy nős milliárdos oldalán.
"A téma nem hagyott nyugodni, számos modellel, fodrásszal, ruhatervezővel, ötcsillagos szálloda londinerével és elit ügyfelek számára lányokat biztosító futtatóval készítettem interjút: ezekből a beszélgetésekből megismert tények is belekerültek a második részbe" - ígéri a szerző új regényében.

Szofi sorsa szorosan összefonódik más prostituáltakéval és szexrabszolgákéval, és egy nőével, akit vele szemben örök piedesztálra emel a társadalom: a feleséggel.
"Sokan azt hiszik, a prostituáltak egy életre meggyűlölik a férfiakat azért, ahogyan velük bánnak. Pedig én nem gyűlölöm, inkább csak jobban ismerem őket, mint a többi nő. Az elmúlt években arra jöttem rá, hogy minden egyes férfi-nő kapcsolat az alapvető igények kielégítésére épül: a nők erőforrásokat, a férfiak pedig szolgáltatásokat várnak el a másik nemtől. Nem más ez is, mint színtiszta üzlet." - Szofi vallomását ajánljuk minden egyes nőnek és férfinak, aki kapcsolatok hálójában él. És mindazoknak, akik többet szeretnének tudni a hazai felső tízezer titkolt világáról.
ÉS MELLESLEG EZ A KÖNYV IS SZOFIRÓL SZÓL


Véleményem+leírásom
Pár óra alatt végigolvastam, és meg kell hogy valljam eléggé megrendített! Az előző könyvből illetve ennek a könyvnek az elején megismert erős magabiztos nő átalakul. Pénzért mindent megtesz, ám szerelmes lesz és ezután máshogy viszonyul a férfihoz aki megfizeti szolgálatait és kuncsaftjait is. Undorodik magától, és később a szeretett férfitól is. Ugyanis amikor fény derül egy kellemetlen titokra, amit nem árulok el hogy legyen valami kis titokzatosság is a férfi félholtra veri és megfenyegeti hogy ha nem tesz ez ellen valamit megöli. A n ő elszánja magát a döntésre, ám meggondolja magát. A végén pedig már nincs vissza út.


Kíváncsi vagyok hogy lesz e folytatás, bár én úgy érzem, hogy nem. De kíváncsian várom az írónő Stohl Andrásról készülő könyvét.


29 megjegyzés:

  1. Szia!
    Bódi Szilvit takarja a könyvben szereplő Szofi.
    Üdv!

    VálaszTörlés
  2. Szia
    lehetséges..amúgy honnan van az infó?

    VálaszTörlés
  3. bár nem lennék biztos benne, mert a Drága kéj-ben 40 évesnek írja le Szofit, Szilvi pedig még nincs annyi, és Szofi sem ennyi közéleti személyiség-bár ez az én véleményem

    VálaszTörlés
  4. A Hamis Gyönyörben Szofi magát 31 évesnek mondja az elején, amikor belenéz a tükörbe.
    Nem tudja valaki hol lehet letölteni a Drága kéj-t?

    VálaszTörlés
  5. A drága kéjben viszont 40 évesnek mondja magát (még csak előzetest olvastam)

    VálaszTörlés
  6. Engem az zavar, hogy egy interjúban az írónő azt mondta, Szofi éves jövedelme 300millió forint volt és nem félrehallás, nem 30, hanem tényleg 300. Figyelembe véve, hogy napi 1 vendége volt, bizonyos napokon nyílván nem kereste meg az ezer eurós "munkabért", max 50millió lehetett az éves jövedelem (300milla az napi 3000€). Még az ilyen Dubai sem fizet annyira jól (főleg, hogy időarányosan kurva (hehe) megterhelő lehet azért, hogy ilyen összegek kijöjjenek. A szerző a vágyálmait, esetleges "szakemberekkel" töltött beszélgetéseit próbálta regénnyé fűzni... Az apjának íret leveleit, melyeket elégetett és el sem küldött, hogyan lehet szóról-szóra kb. beidézni?
    Látva az első könyv sikerét, megírta a piacképes folytatást...

    VálaszTörlés
  7. Lényegtelen honnan van az infó:)
    Néhány tény pedig szándékosan van elferdítve.
    A Drága kéj-ben szereplő András pedig Kedves F.

    VálaszTörlés
  8. Folyamatosan keresgélem, amint meglesz elküldöm, de ha valaki megtalálná előttem, akkor az szóljon!!

    VálaszTörlés
  9. Nekem is elküldhetnétek a Drága Kéjt szabry26@citromail.hu
    Az összeg egyébként nekem is soknak tűnt, még úgy is, hogy van olyan nap, hogy több kuncsaft is van egyszerre, vagy mint a melegparti, esetleg egy több órás tapasztalatlan ifjonc.
    A könyv nekem nagyon bejön bár én is csak letöltöttem a Hamis Gyönyört, de ha hamarosan nem kapom meg a 2. részt, akkor muszáj leszek megvenni.Természetesen ebben is vannak fikciók, mint minden könyvben, már a kezdeti hangvételről is észre lehet venni, hogy nem minden úgy történt, ahogyan az le van írva.Egyébként, egy olyan luxusprosti, aki állítólag iskolázatlan saját mondása szerint, az nem hinném, hogy ilyen precízen fogalmazna.Bármennyi könyvet olvasott is.

    VálaszTörlés
  10. A helyesírásról csak annyit, hogy szegény Szalai Viviennek is komoly hiányosságai vannak: a könyv hemzseg a vesszőhibától. Tartalmilag értékelhetetlen. A ponyva legalja.

    VálaszTörlés
  11. Akit érdekel már két torrentoldalon is fennt van a könyv.A torrentkeresőben megtaláljátok,igaz scanelve van.Küldeni nem tudom, mivel túl nagy a file.Jó olvasást!

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!Ha valaki tudna nekem hasonló érdekes könyvet ajánlani, vagy olyat, ami mondjuk az arab nők életéről szól olyan életrajz-valóság szerű könyvet mint a Szalai Viviené, szóval olyan csajosat, de nem ponyvát.Nagyon megköszönném

    VálaszTörlés
  13. Arab nők életéről szóló könyv:
    Hercegasszony voltam Teheránban
    A fátyol mögött
    A hercegnő lányai (ez a fátyol mögött folytatása)
    Mindhárom könyv igaz történet. Ledöbbentő, meglepő és felháborító részletekkel...sőt én +18-ba sorolnám. NAGYON JÓ mindegyik! Én nem tudtam letenni őket.

    VálaszTörlés
  14. Ha jól tudom a fátyol mögött-ből csináltak filmet is

    VálaszTörlés
  15. http://abulvar.network.hu/blog/bulvar-klub-cikkei/bodi_sylvi_utan_nyomoz_az_apeh
    3 éves cikk.
    Lehet, hogy tényleg Sylvi az?

    Bár az arabok a szőkéket szeretik.

    VálaszTörlés
  16. Azt is mondogatják, hogy a Drága kéjben szereplő András való életben Csipak Péter..a senkiből lett valaki, igaz, hogy neki 1 gyereke van és nincs felesége, de szerintem nagyjából illik rá a személyleírás. Mit gondoltok? Maradtok a Bódi-Kedves változatnál?

    VálaszTörlés
  17. Őszintén szólva, amikor először olvastam a második könyvben Andrásról, nekem rögtön Csipak Péter jutott eszembe...
    Viszont! A Bódi-Kedves páros élete/története "véletlenül" kísértetiesen sok párhuzamot mutat a sztoriban szereplő pároséval,(és ezt biztos forrásból tudom, nem internetről...)még ha el is van ferdítve így-úgy a lényeg.
    Nehezen fogadnám el, ha tényleg Ő lenne Szofi. Engem a Dubai seggbekúrós-elájulós-összevarrós eset sokkolt és nagyon kiábrándulnék belőle, mint NŐből, EMBERből és bármilyen ÉRTÉKből, amit hozzá társítottam eddig. Hinni szeretnék neki, hogy nincs köze ehhez...

    VálaszTörlés
  18. Nem írom le a lány pontos nevét, de egy orvos ismerősöm rokona mondta kb 5 éve, hogy SZ. 1000 euróért kibérelhető. Gyanúsan összeillik a két összeg?!?

    VálaszTörlés
  19. Szofi a való életben debreczeni zita...az audi tt coupe mindent elárul....

    VálaszTörlés
  20. Én igazából arra gondoltam, hogy Szofi:Bódi Szilvi;András: Kedves Ferenc; és a fekete hosszú hajú nő aki Szofi helyére lépett..na ő Debreceni Zita

    VálaszTörlés
  21. Nekem egy ismerősöm olvasta és ő szerint Hargitai Beáról van szó csak barna hajjal. de lehet hogy téved?

    VálaszTörlés
  22. ...miért nem mindegy, hogy ki Szofi? bámejik celeb, vagy ismert csaj lehet nem? és ha az egészet ki is találta Vivien, akkor is olvasható, érdekes és lám mennyi embert foglalkoztat. én még sok hasonló könyvet olvasnék...

    VálaszTörlés
  23. tök igazad van, teljesen mindegy hogy kitalálta, vagy valóság - úgysem fogja senki bevallani hogy róla szól...

    VálaszTörlés
  24. valaki tudna segíteni? van valami elérhetősége Szalai Viviennek? előre is köszi!

    VálaszTörlés
  25. Arra senki nem gondolt, hogy ha Szilvi lenne, akkor már rég kiderült volna, nem hiszem h egy celeb "prosti" , celebekkel lenne, celebek előtt csinálna ilyeneket.. Szofi szerintem nem egy "celeb".

    VálaszTörlés
  26. Olvastam mind2 könyvét,nem hiszem h celeb lenne Szofi.Szerintem nem így írta volna le a találkozásukat h ha celeb lenne.
    Tulajdonképpen okosan csinálja a dolgát.Ezt választotta,lehet h többet szenved,és erkölcstelen "munkát" végez de egy életre bebiztosította magát,röpke 20 év alatt..

    VálaszTörlés
  27. Valaki megtudja adni Szalai Vivien elérhetőségét??? Az új könyvében leírtakkal kapcsolatban szeretném a saját tapasztalataimmal támogatni az ott leírtakat!

    VálaszTörlés
  28. Szia en is ott voltam ahol a Stol csak en 15 evig
    Es irtam egy konyvet amit el szeretnek adin elge erdrkes ha erdekel akkor ezen a szamon el ersz::06303475106
    Mindent att adok neked

    VálaszTörlés
  29. Ez félig kamu.nem lehet ilyen rèszletesen visszaemlékezni az aktusokra. Ez egy kemény munka,ha egy nő minden kuncsaftjára igy emlékezne......gyorsan tönkre menne idegileg. Èn az arcukra sem.szoktam.A torténet nagyon kivan szinezve!

    VálaszTörlés