2014. március 30., vasárnap

Sylvia Day: Megigézve


Fülszöveg
Max Westin maga volt a megtestesült szexualitás. A lány már a közelségéből, a szagából érezte. Benne minden nyers volt és érdes. Egy őseredeti lény. Akárcsak Victoria.Max túl hosszan fogta a kezét, sűrű pillákkal keretezett szeme leplezetlenül elárulta a szándékát: magának akarta, meg akarta szelídíteni a nőt..."Victoria".Egy szó csupán, de ahogy a férfi szájából hangzott, abból olyannyira sugárzott a birtoklás, hogy Victoria már-már magán érezte a nyakörvet."Ez hozzátartozik a természetedhez - morogta a férfi. - A vágy arra, hogy valaki megszerezzen."
Ebben a macska-egér játékban minden csak illúzió, ám a szenvedély valóságosabb már nem is lehetne...





Véleményem

Az írónő Crossfire-trilógiája (ami nem is trilógia, mert készül a 4. rész) után gondoltam megpróbálom ezt is, mert bár nem voltam elragadtatva a fent említett könyvektől, de még belecsúszott abba a kategóriába az írónő, hogy kíváncsi legyek a többi könyvére..

Hát.. sajnos tévedtem... nem kellett volna
Nem szoktam ezt mondani, vagy csak nagyon ritkán, ezt ti is tudjátok, de ezt meg ne vegye senki..
Az még hagyján, hogy 240 oldal körül van, ugyan annyiért mint egy Ward könyv, ami valljuk be, hogy 500 oldal körül van MINIMUM, és van történet, és nem dugják végig az egész könyvet.

Igen, itt sajnos az a helyzet, hogy hiába a kecsegtető első pár oldal vagy az ötlet, nem lett belőle semmi. Őszintén mondom, hogy szeretem az erotikus könyveket... a JÓKAT. Jó, a Szürke trilógiát nem mondanám JÓnak, de számomra csak picivel van a JÓ alatt. Az csak kis betűs jó.
De eeeeeez????? ez BORZALOM.. nagy betűkkel.

Boszorkánymester, familiáris, amazonok.. ez így elég kecsegtető nem? DE
és MÉGSEM
mert az oké, hogy a familiáris "elkallódott" és meg kell szelidíteni, de az, hogy ez csak dugással lehetséges...
az már szemöldökemelő....
Persze, amint azt már megszokhattuk amint meglátják egymást izzik a levegő, a nő nedves lesz, a férfi meg kőkemény, és nem tudnak ellenállni egymásnak.
Rögtön első este egymásnak esnek, és eget-rengető orgazmust él át mindkettő, és csak dugnak és dugnak és dugnak, és eltelik x idő, és egyszer csak amikor a csajnak orgazmusa lesz megjelenik a nyakörve, ergó megszelídült, a pasinak át kéne adnia, de nem bírja, mert olyan őrülten beleszerelmesedik, és persze a csaj is a pasiba. KOMOLYAN?????
x hétnyi dugás egy vadidegennel szerelmet ébreszt az emberekben????
tényleg????
már itt sem vagyok és keresek valakit....

Nah.. de viccet félre téve.. ez akkora baromság, hogy ilyen nincs.. (de igen.. az összes hasonló könyvben ..)
Aztán ugrunk egy picit, pár hetet a szokásos önfeláldozás, és hopp megint élek és ugyan úgy nyuszit játszunk..
Ismét ugrunk, de most 2 évet ha emlékezetem nem csal... még mindig dugnak de közben "játszanak is" (értsd kikötözi a csajt és picit "náspálgolgatja")
Jön a megszokott vihar a bimbiben, a mosolyszünet, és a végére megint minden HAPPY.

Olyan volt ez a könyv, mintha 3 nyúlfarknyi novella lett volna, ugyan azokkal a szereplőkkel. - mondjuk ezzel akkora bajom nem volt, de olyan összecsapott volt, és mintha nem volna összefűzni valahogy az eseményeket. Így sem tudta, mert minden 2. oldalon azt ecsetelte, hogy mennyire kívánják egymást, a csaj mennyire nedves, a pasi meg mennyire kőkemény, és mennyire ki tudja elégíteni, már csak azzal is ha ránéz.
áh, és a szokásos még mindig.. a fejezet végén megjelenik a csaj irodájában, egy csettintéssel eltünteti róla a ruhát, és egy másik csettintéssel már a lakásukban vannak - közben vége a fejezetnek, és új kezdődik, amiben az előzőt folytatja, miszerint - a lakásukban a férfi megszabadítja a nőt a ruháitól.... WTF????? nem az előbb csettintette le róla????? O.o



uhh azt hiszem ennyi.. kár, hogy nem azonnal írtam ezt meg, mert most, hogy 2-t aludtam rá, már nem vagyok olyan ideges, és el is felejtettem pár dolgot amit ki akartam írni magamból, de azt hiszem, ez is elég volt ahhoz, hogy sokakat elgondolkoztasson, illetve döntésre jusson azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e megvenni ezt a könyvet....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése