2011. december 18., vasárnap

Angeli Marina


Két lány édesanyja. Moszkvában született. Jelenleg Budapesten él és munkálkodik.

                                            Vérkönny

Megjelenés: 2010
                                                                  Oldalszám: 272

Fülszöveg
Konstantin és Iris - a vámpír és az angyal - izgalmakban bővelkedő, romantikus története évszázadokon ível át, és életszerű betekintést nyújt történelmi korokba, kastélyok hálószobáiba. Miközben szárnyal a szerelem, elénk tárul a démoni világ rejtélyes mítosza, felsorakoztatva annak szereplőit - a vámpír törzsektől a szellemek világáig. A vámpírok társadalmának felépítményéhez az írónő a Római Birodalom államformáját vette alapul, a törzsek vámpírjai pedig kétségtelenül emberi karaktereket formálnak.

Iris természetfeletti tulajdonságával képes befolyásolni a történéseket. Az izgalmas és fordulatos cselekmény szenvedélyes gondolatokat ébreszt az olvasóban.

Véleményem+leírásom

Hát.. nem is tudom.. első könyvnek viszonylag okés, de amúgy kicsit gyengusz volt. Bár tetszett, hogy ilyen visszaemlékezős féleség. Bár azt nem értem, hogy az elején kiejtette Konstantin nevét, a végén meg nem emlékezett rá. Nekem kicsit fura volt hogy pár napnyi ismeretség után már halálosan szerelmesek voltak egymásba. Tetszett, hogy mindig van egy otthon, ahova időről időre visszatérnek.., ahogy a történelmi eseményeket belefűzte. Tetszett Avenar karaktere, a kicsit rendhagyó angyal vámpír szerelem. Nem lett a kedvencem, de az utolsó pár sor miatt tuti, hogy el fogom olvasni a következő részt! Remélem, hogy az a lény jött, akire gondolok !!!
Konstantin vámpír, Iris angyal. Mint már írtam rendhagyó párosítás. örökbe fogadnak egy fiút, aki szintén vámpír, csak az elején eléggé elfajzott volt. Később kiderül, hogy ő a kulcs. Ő az egyetlen lény, aki tudja irányítani az Idő Spirálját. Kicsit izgibbnek gondoltam a történetet a fülszöveg alapján. Valami hiányzott belőle, de nem tudok rájönni hogy mi....?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése