2011. szeptember 9., péntek

Steve Feasey

Changeling - Vérfarkaskölyök 1 - A szunnyadó vadállat
Dark Moon - Vérfarkaskölyök 2 - Fekete hold
Blood wolf
Demon Games
Zombie Down

Vérfarkaskölyök 1-Szunnyadó vadállat

Eredeti cím: Changeling
Oldalszám: 240
Megjelenés: 2010

Fülszöveg
Vérengző vadállat vagy egy kedves srác? Trey eddig úgy tudta, ő egy teljesen átlagos tizenéves srác. Tévedett. Egy különös reggelen felbukkan egy titokzatos idegen, akinek a szemében őrjítő láng ég, a bőre pedig nem bírja a napfényt. Trey pedig, mielőtt felocsúdhatna, a nevelőotthon helyett egy luxuslakásban találja magát, furcsa lakótársakkal körülvéve, egy háború kellős közepén, amit alvilági lények, vámpírok, démonok, dzsinnek és mágusok vívnak egymással. Előtte pedig feltárul egy titok, ami eddig mélyen szunnyadt benne, de most hatalmas ordítással a felszínre tör.

Véleményem+leírásom
trey egy nevelőotthonban tengődik, és egy reggel arra ébred, hogy mekkora pusztítás történt a szobájában. A vezető kiakad, és Trey látogatója mentette meg a fiút a szankciótól, ugyanis Lucien magával viszi a fiút. Egy csili-vili lakásba, ahol egy másik férfi és egy lány várja őket. Tom a rusnya külső ellenére igen védelmező barát lesz. Alexa Lucien lánya pedig boszorkány, elfelejtettem volna említeni hogy apuci meg vámpír? :) Hát igen, elég jó kis összeállítás. Továbbá vannak démonok is ,és persze egy főgonosz, aki ismét természetesen Lucien testvére. Apropó Lucien...egy kicsit kitérnék a külsejére, kopasz!!! őszintén megmondom hogy amikor leírta a külsejét akkor nagyjából elképzeltem, és utána alkottam Meg Cabot Olthatatlan vágy Luceinjéhez és Lara Adrian Lucienjéhez hasonló pasit. A mi Lucienünk testvére Trey-t akarja mert fél egy jóslattól, a fiú pedig az utolsó olyan aki 2 vérfarkas gyermeke. Mivel a tesó nagyon akarja a fiút, elrabolja Alexát. Lucien, Tom és Trey a kiszabadítására indulnak, közben Lucien halálosan megsérül, de a céljukat elérték...(volt egy gyűrű amit vissza kellett szerezni különben leigázzák a világot.) Lucien meg fog halni, kivéve....erről szól a 2. rész, amit ma el fogok kezdeniVérfarkaskölyök 2 - Fekete hold
Eredeti cím: Dark Moon
Megjelenés: 2010
Oldalszám: 272


FülszövegVajon legyőzheti-e gyilkos farkasösztöneit Trey? A tizenéves srác először megtudta, hogy vérfarkas. Később csatlakozott a dúsgazdag vámpírhoz, Lucien Charonhoz, és harcba szállt az alvilág gonosz erőivel. Most Lucien kómában fekszik, csodaszép lánya pedig vissza akarja őt kapni. És Trey az egyetlen, aki megmentheti a vámpír életét. Ehhez azonban eddigi élete legveszélyesebb próbatételeit kell kiállnia. Meg kell találnia az alvilágba vezető átjárót, meg kell küzdenie egy zombival, egy gonosz mágussal, és végül legnagyobb ellenségével, a sötét lelkű vámpírral, Calibannal is.


Véleményem+leírásom
Az előző történet azzal ért véget, hogy Lucein Alexa apja a halálán van, ezért hőseink 5 hónap elteltével nekiindulnak megkeresni a Glóbusz-t ami Lucien egyetlen esélye a gyógyulásra. Ehhez segítségükre van Charles az ifjú mágus is. Ellenségük immár nem csak Caliban, hanem Gwendolin-Alexa anyja. Ám őt Trey-nek sikerül megölnie. Ám Charles-nak sajnos nem sikerül túlélnie a találkozást. Közben megismerkedünk egy angyallal is (remélem, hogy a többi részben is találkozhatunk vele). Végül sikerül megszerezniük a glóbuszt, és Lucien-t is sikerül meggyógyítaniuk. Trey közben megtudja, hogy van egy nagybátyja, és van valahol egy falka. Ám Lucien marasztalja. Gondolom erről fog szólni a következő rész, hogy mik derülnek ki Trey nagybátyjáról és a falkáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése