2012. február 8., szerda

Rob Thurman: Éjvilág

Eredeti cím: Nightlife
Megjelenés: 2008
Oldalszám: 346

Fülszöveg
Üdv New Yorkban! Ahol egy troli lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában - és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó ember tökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő - és most ő és az egész másvilági fajtája Cal nyomában lohol. Vajon miért? Cal eddig nem igazán akart annyi ideig egy helyben maradni, hogy megtudja a választ. Féltestvérével együtt idáig sikerült egy lépéssel az üldözőik előtt maradniuk, de most Cal apja ismét rájuk bukkant. Cal számára most végre kiderül, hogy mit akarnak, mit akartak tőle mindig is. O a kulcsa ördögi tervüknek, hogy a Földön elszabadítsák a Poklot. Cal életének legkeményebb küzdelmében a tét az egész emberiség sorsa... „A varázslatos világ legmagasabb csúcsaira és legmélyebb bugyraiba visz el ez a hajtűkanyarokkal teli, fordulatos könyv. Csípős, cinikus, csibészes és titokzatos. Az igazság Odaát van, és nem valami szép..."

Véleményem+leírásom
Véééééééééégre végeztem vele.. 1 hónapig tartott. Hogy mit szólok hozzá? hááát nem is tudom... voltak benne izgis részek(csatajelenetek). Volt benne egy csöppnyi(!!!!) kialakulóban lévő románc.
Promise-ról és George-ról hallanék még, illetve Fogóról is. Szimpi a kutyi. És persze NIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Jó pár évig eltartott, mire megjelent nálunk az 1. rész, és pláne a 2. rész. Külföldön már a 6. résznél tartanak. OFF Most erre mit mondjak?! Tuan.. ejnye. mi a véleményem erről a kiadóról? semmi jó. Egyik kedvenc írónőm könyveinek megjelenését nyújtják, mint a rétestésztát. (Margit Sandemo) Jó pár éve nem jelent meg tőle semmi, és ez elszomorít. OFF VÉGE
A nyelvezete volt az, ami megfogott az elején. Mintha egy tini irománya lenne (lehet hogy csak én vagyok béna, de nem találtam infót arról, hogy hány éves lenne az író)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése