2012. június 18., hétfő

Teresa Medeiros


Felejthetetlen csók 

Eredeti cím: A Kiss to Remember
Megjelenés: 2009
Oldalszám: 352

Fülszöveg
1.kötet 
A megrögzött élvhajhász hírében álló Sterling Harlow herceg anyja halála után elhatározza, hogy megszerzi az ardeni birtokot. A hercegnek gyermekkorában sem volt egyszerű az élete, most pedig anyja gyámleánya, Laura Fairleigh állhat az örökség útjába. Ráadásul, amikor Sterling a birtok felé tart, szerencsétlen kimenetelű baleset éri. A vetélytárs, a szeszélyes Laura már több házassági ajánlatot utasított vissza, mint amennyit számon tud tartani. A válogatós természete gyámanyja halála után jelent igazán nagy gondot számára: a végrendelet értelmében ugyanis csak akkor lehet övé a birtok, ha huszonegyedik születésnapja előtt, azaz három hét múlva férjhez megy. Ebben a kiélezett helyzetben valami egészen váratlan történik: reggeli sétáján Laura egy gyönyörű férfira bukkan, aki eszméletlenül fekszik az erdőben, majd amikor magához tér, arra sem emlékszik, hogy kicsoda is ő valójában. Az érdekek és érzelmek harca elkezdődik…

Véleményem+leírásom
40%os Alexandra akció keretein belül vettem. Kicsit féltem tőle, hogy semmit nem hallottam felőle, milyen is lehet. Hát, tetszett :)
Üdítő változatosság a paranormális könyvek után.
Az ötlet, amelyre épült nagyon ötletes. A karakterek jól kidolgozottak, mindennek megvan/megvolt a maga oka. Laura karaktere nagyon tetszett. Sterling igazi bunkó, megkeseredett férfi.. volt az elején. Amikor elveszíti az emlékezetét akkor az a férfi lett akivé akkor lett  volna ha otthon marad. De mikor visszatért az emlékezete, akkor sem változott vissza a jégszívű gazemberré, aki előtte volt. Diana-ban is pozitívan csalódtam. Az a jégszívű nő aki volt, eltűnt, amikor szerelme  Thane iránt kiolvasztotta.
Thane-ben is pozitívan csalódtam. A nőhajhász pasi meg tud állapodni egy nő mellett? Igen
George és Lottie karaktere nagyon aranyos. Lottie sajnálni való cserfes kis kislány. Nem tudom, hogy kedvelem e, vagy sem. De inkább kedvelem :)
A következő rész róla fog szólni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen kalamajkába fog keveredni a  csípős nyelve miatt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése