2012. június 5., kedd

Bloodrose - A döntés


Fülszöveg
Megválaszthatjuk-e a sorunkat? Calla mindig is szerette a harcot, de a végső küzdelemben nem csak a csatatéren kell helytállnia. Úgy dönt, hogy megmenti Rent, ám emiatt Shay féltékeny lesz. Callának gondoskodnia kell az öccséről, Anselről is, akit árulónak bélyegeznek. Bizonyítania kell, hogy méltó az alfa névre, és számtalan veszéllyel szembenéznie, hogy falkájával és a keresőkkel egyszer s mindenkorra megszabadítsák a világot a vigyázók mágiájától. Végül azt is el kell döntenie, mihez kezdjenek a háború után - feltéve, hogy túlélik. A New York Times bestsellerlistás szerzője, Andrea Cremer regénye, a Nightshade-trilógia utolsó kötete az elsőtől az utolsó oldalig lebilincseli az olvasót, méltó befejezése a nagyszerű sorozatnak.

Véleményem+leírásom
Kétség sem férhet ahhoz, hogy ez volt a legjobb, legfordulatosabb, legizgalmasabb rész mind3 könyv közül. Méltó befejezése a trilógiának.
Báár én úgy érzem, hogy túl sok mindent sűrítettek bele. Én inkább úgy csináltam volna, hogy az 1-2 könyvben megszerezték volna a kardok darabjait, és ebben az utolsóban lett volna a mindent eldöntő végső csata. De így is jó volt.
Igaz, hogy Calla már nem volt a szívem csücske, mert nem tudott dönteni a 2 pasi közül. Nekem Shay is csak az 1. részben volt szimpatikus, és Ren-t nem szerettem, de a 2. részben fordult a kocka. Ren lett az abszolút kedvenc. Adne-t sem kedveltem az előző részben. Connor pedig igazi kis poéngyáros :)
Ethan sem volt az előző részben a szívem csücske, de itt ő is nagy kedvenc lett.
Ebben a részben egyszer majdnem elbőgtem magam, de hál istennek fellélegezhettem, ám a végén...
Annyira jó rész volt, amikor megérkezett a felmentősereg.. Szinte magam előtt láttam a jelenetet.
A vége meg egyenesen brutális.., kicsit meglepő


Szóval még egyszer.. Tetszett a trilógia, az is tetszik, hogy van még 1 befejezett sorozat a polcomon (immáron ez a 8. ..talán)
Méltó befejezés, kellően eseménydús.

Jön az előzménysorozata :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése