2012. augusztus 23., csütörtök

Feloldozás


Eredeti cím: Mine to Possess
Oldalszám: 400
Megjelenés: 2012

Fülszöveg
Clay Bennett falka nélkül, emberek között nőtt fel. Megpróbálta elfojtani leopárd énjét, de az felszínre tört és embert ölt. A vérengzés után a fiú elvesztette egyetlen barátját, Talint is. A DarkRiver falkaotthont és hivatást adott neki, de a lelkének fájdalmát, a bűnhődését nem tudta enyhíteni.
Talin McKade túlélte rettegéssel és szenvedéssel teli gyermekkorát. Régi rémálmaihoz azonban újabbak adódnak, amikor az utcagyerekek, akiket pártfogol, sorra tűnnek el. Talin szívének legfájóbb sebeit is hajlandó felszakítani, hogy megmentse őket: bár retteg a találkozástól, segítséget kér a legerősebb férfitól, akit valaha ismert.
Clay segít Talinnak, de közben szembe kell nézniük a közös múltjuk gyötrő titkaival is. Ha nem tetszik, mindketten elveszítik az egyetlen dolgot, ami eddig életben tartotta őket. 

Véleményem+leírásom
Emeljünk oltárt az Egmont kiadónak amiért előre hozták eme kötet megjelenését. De most komolyan... Naliniből sosem elég. Most megint várhatunk jó pár hónapot a következő adagra, Bár ahogy már megszokhattuk tőlük hoznak nekünk más olvasni valót.
Psy sorozat 4. része sem marad le a többi után. Hozta a megszokott akciót, fordulatokat, meglepetéseket. Minden megvolt benne ami kell egy jó könyvhöz. Amikor éppen nem olvastam azon agyaltam, hogy na.. vajon mi lesz velük. Komolyan, mintha az ember egy sorozatot nézne, és nem tudja kivárni a következő részt. Amúgy én tényleg úgy élem meg mint egy filmet. Saját kis filmet forgatok a fejemben, a megfelelő szereplő gárdával karöltve. Imádom ezt.
A könyvben újra találkozhattunk az előző kötetek szereplőivel, az összessel.
Talin karaktere annyira nem ragadott meg. Számomra felejthető. Ellenben Clay.. akármikor elfogadnám ezt a doromboló nagy cicát :)
Tegye fel a kezét aki nem... na ugye.. nem látom egy kezet sem.
Persze itt van Dorian, aki szintén egy imádni való pofa, és már tűkön ülve várom a könyvét. Ami a következőő leeeeesz :)
óh je. És már ismerjük a leendő párját. Mondjuk én már kitaláltam. :)

Történetről röviden (talán spoileresen - de szerintem nem olyan)
Talin és Clay régen barátok voltak, ám egy hiba miatt elváltak útjaik. Most a lánynak segítségre van szüksége és ahhoz az emberhez fordul, akiben leginkább megbízik. Nehéz újra megbízniuk egymásban, de nem adják fel. A gyerekrablások-gyilkosságok a legfontosabbak, ám mivel ez részben romantikus könyv is, természetesen az egymásra találás is fontos szerepet játszik.
Ám van még egy dolog ami beárnyékolja felhőtlen boldogságukat, de olyan könnyen megoldódik ez a nehéz helyzet, hogy szinte észre sem vették.

Huh de titokzatos voltam.

 Apropó.. ez miért horror? most néztem az Alexandra honlapján, hogy Horror besorolásban van. Az Angyali vadász első részében több volt a horror, mint ebben..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése