2012. augusztus 29., szerda

Robin Kaye - Romeó, Romeó


Eredeti cím: Romeo, Romeo
Megjelenés: 2011
Oldalszám: 328

Fülszöveg
Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér...

Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.
Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Véleményem+leírásom
Ismét egy csöpögős, romantikus könyv, amit....IMÁDTAM.
Ajjaj.. valami bibi van a buksimban.. kezdek ezekre a könyvekre bukni. Kéne már egy pasi...
Na lényegre térve:
Ez a pasi főz, mos, takarít, kutyát sétáltat, kutyagumit szed. A nagy macsó Romeo...
Rosalie hát esküszöm, hogy valakire hasonlított.. egy nőre aki egy másik könyvben szerepelt, de ha agyon vertek sem jut az eszembe... De szimpi volt.
Nála Nick gondoskodása engem megfojtott, de meglepő volt. Tudom.. ilyen pasik nincsenek.. vagy melegek. 

Történetről (Spoiler veszély)
Rose épp hazafelé tart amikor meg kellett állnia egy lapos kerék miatt. Még jó hogy épp arra jár Nick, aki megmenti, flörtöltek később randiznak, és elkezd izzani a levegő. Persze egyik sem akar esküvőt, addig lesznek együtt míg jól érzik magukat.. ám már eltelt 3 hónap. Persze a lány nem tudja, hogy ki Nick(az elején). Majd robban a bomba, útjaik különválnak, persze mindkettő depis és azt várja, hogy a másik hívja fel. Aztán a férfi megmenti a lány életét, majd szembe kell néznie a legrosszabbal. A lány szüleivel XD
Utána amint túlélték ezt a találkozást boldogan élnek, míg meg nem haltak.

Hát dióhéjban ennyi.
Ajánlom azoknak akik szeretik a romantikus csöpögős könyveket, akik hisznek a szerelemben, abban, hogy a legváratlanabb pillanatokban bukkanhat fel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése