2012. szeptember 21., péntek

Az első vércsepp

Eredeti cím: First drop of crimson
Megjelenés: 2012
Oldalszám: 400

Fülszöveg

Éjszaka a halandók nem érezhetik magukat biztonságban. Denise MacGregor jól tudja ezt, hiszen a legjobb barátnője a félvámpír Cat Crawfield, és a nő már többet vesztett, mint amit egy átlagember elviselni képes. A családja múltját titkok övezik, és egy démon már prédának jelölte ki Denise-t. Ám a túlélése most egy halhatatlantól függ, aki viszont csak arra vágyik, hogy megízlelje a nőt.

Ez a halhatatlan pedig nem más, mint Bones barátja, Spádé, az erős, titokzatos vámpír, aki évszázadok óta bolyong a földön, és most védelmeznie kell a veszélyben lévő csábos halandót még azon az áron is, ha ezzel meg kell tagadnia önnön mivoltát. Bármennyire vágyik is Denise-re, Spádé tudja, le kell győznie sóvárgását, hogy együtt szállhassanak szembe a lidércnyomással. Máskülönben, amint lehull az első vércsepp, mindketten elvesztek...

A nagy sikerű Cat és Bones vámpírvadász sorozat egy újabb vérfagyasztó epizódja.


Véleményem+leírásom
Na hát ez nem kifejezetten Cat és Bones könyv, habár feltűnnek benne.
Ez a könyv Denise és Spádé történetét mondja el. Feltűnik benne egy olyan valami, amiről eddig még nem volt szó. Egy démon. Egy egyezség. Denise végső megoldásként Spádét hívja segítségül, aki valahogy nekem nem olyan mint az eddigi C&B könyvekben. Persze mind a ketten félnek a másik iránt érzett vonzódástól.
Voltak benne izgalmas részek, de valahogy nem éreztem, hogy megütötte volna a C&B könyveket.
Újra feltűnik Ian, Mecheres, Cat és persze Bones is. Imádom őket. Ez nagyon feldobta a könyvet. Ian még mindig egy állat, és annyira szeretném olvasni ahogy párra talál.
Spádé története is igen megható volt, de mindenki a rosszfiúk történetét várja a legjobban, és Spádé jófiú.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése