2012. szeptember 20., csütörtök

Lora Leigh - Buja fiúk

Eredeti cím: Nauti boy
Oldalszám: 320
Megjelenés: 2012

Füllszöveg
Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is - érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal...

Véleményem+leírásom
Hát hasonló kaliberű könyv, mint a Szürke, BDSM nélkül, viszont történettel.
Valahogy egyik szereplőt sem sikerült megkedvelnem.
Persze sajnáltam Kelly-t, az viszont kicsit fura, hogy 1 évvel az erőszak után lazán beengedi a tiltott zónába a szeretett férfit.
Hát örülök, hogy nem teljes áron vettem meg, hanem Tescoban 50%os akcióban. Nem fogok rászokni ezekre(értsd erotikus) a könyvekre az biztos, viszont néha néha nem rossz, amikor csak lazulni kíván az ember akkor jól jön 1-1 ilyen kis limonádé könyv.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése