2012. november 29., csütörtök

Lisa J. Smith - Ébredés

Úristen. A filmsorozatért(későbbiekben FS) sem vagyok oda, ez valami borzalom. Komolyan. Általában nem így van, de most a fs SOKKAL jobb mint a könyv. Hogy lehet ez? A könyv dögunalom. És eleve nem is azok az emberek akik. Magyarul vannak olyan emberek akik nincsenek is benne a könyvben vagy nem azok akik a fs-ben. Úristen. Elena itt sokkal idegesítőbb mint az fs-ben. Stefan sem a szívem csücske. Tyler az fs elején is ekkora barom volt? nem emlékszem már. Damonnak sajnos nem volt sok szerepe. Ő az egyetlen érdemes figura. Az fs-ben is. Öregem, a könyvben még Klausról is van 1-2 szó. Ha nem tudnám ki ő, fogalmam sem lenne hogy miért is fontos ő. Kivéve persze, hogy a könyvben ő változtatta át Katherine-t, az fs-ben nem. na ebből is látszik, hogy mennyire más a 2 dolog. 3 nap kellett ahhoz, hogy átrágjam magam ezen a 214 oldalas kis semmiségen. Máskor egy ilyent egy ültő helyemben kivégzek. KATASZTRÓFA. ja és én ezt már másodszorra olvastam. Gondoltam felelevenítem a nagy semmit mielőtt nekirugaszkodok a 2. résznek. Remélem jobb lesz. Legalább 1 picuri fokkal. Öcsém itt Elena mekkora egy ribanc. De tényleg. Egyik pasit fogyasztja el a másik után, és mivel jött egy friss hús(Stefan) persze neki azonnal kell, mert különben BELEHAL.

Aki szereti az fs-t EL NE OLVASSA!!!!!. SŐT AZ SE AKI NEM SZERETI AZ FS-T.  Ha mazochista vagy, vagy esetleg 16 éven aluli, akkor elolvashatod, lehet hogy tetszeni fog.

2. részt is csak és kizárólag azért fogom elolvasni mert kihívásra kell, és a 3. -at is. Aztán majd meglátjuk. Lehet hogy később tetszeni fog. Bár nem sok reményt fűznék hozzá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése