2013. május 2., csütörtök

Raina Miller - A Blackstone-affér trilógia

Meztelenül
Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t - vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, nem. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben.

Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt. - Ethan Blackstone



A Szürke-trilógia óta ez volt az első erotikus könyv amit olvastam. Most mit mondjak? Nekem egy baromira rosszul sikerült Szürke koppintásnak tűnik. Messze jár tőle. Szürke sem lett a kedvencem, de fényévekre vannak egymástól. Már ott sokkot kaptam, hogy 140 oldal. Akárhogy is nézem, ez olyan, mintha egy hosszabb novella lenne. Helyesírási hibát/ elgépelést / nyomtatási hibát nem is találtam benne. Bár lehet, hogy azért, mert annyira nem figyeltem ezekre.
Lehet, hogy SPOILERes lesz..
Az könyv eleje, még úgy, ahogy rendben volt. Aztán már...Komolyan az amerikaiaknál úgy megy, hogy beszállok egy vadidegen pasi autóbába aki hazafuvaroz? Oké, hogy jól néz ki, de álljon már meg a fáklyás menet. Az sem gyanús, hogy másnap telefonál az ürge, és követelőzik. Én kisebb frászt kapnék - mondjuk eleve nem ülnék be vad idegen mellé, inkább lerohad a lábam (a de az is lehet, hogy levetem a cipőm) különben is TAXI????
Utána már rögtön az első "randin" megfekteti a csajt. KOMOLYAN? Aztán az ürge értetlenkedik, a csaj nyavalyog..
Jééé BIZTONSÁGI SZÓ..
Jéééé fuvarozgatás, testőr...
Jéééé dugnak mint a nyulak
Jééééé a csaj beköpi a bizti szót, a pasi h Szeretlek, miközben a csaj száguld a lift felé..

ÉS MINDEZ KB 1-2 HÉT ALATT. (de lehet, hogy elsiklottam valami felett, és több volt???)

Kicsit olyan érzésem volt az olvasása közben, mintha egy kanos tini regényét olvasnám.
Az SMS-ek.. pff oké, én is szoktam rövidíteni, elég durván, meg anyu is, de eeeeeeeeeeez???????? ez ezez... ááááh kész kiakadtam. Még nekem is 2x el kellett olvasnom 1-2-t h mi is van??



(Nem szoktam ilyet mondani... Ne adjatok ki rá pénzt... felesleges. Annyira nem jó... 141 oldal - ez még viccnek is rossz. Kérjétek kölcsön, kölcsönözzétek ki vagy olvassátok el a könyvesboltban)

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ezzel a kritikával teljesen egyet értek. Még az a szerencse, h szinte rögtön a megjelenést követően fél áron vettem meg. Habár, amikor a könyvesboltban odaadták, és megláttam a könyv "vastagságát", majdnem visszaadtam, h mégsem kell. Aztán jó gyorsan "elrukkoláztam" aztán megfogadtam, h ilyen jellegű ulpius-os könyvet soha többé nem veszek.

    Ildi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Én eredetileg meg akartam venni, mert a fülszöveg annyira nem vész. Aztán 1+1es akcióban rárepülök, de vissza is raktam a vastagsága miatt. Szerintem lazán ki lehetett volna nyomni 1 könyvben. Bár ez így jelent nekik sok pénzt. vagy másik lehetőség, adták volna olcsóbban. Ha 2500 körül van, akkor egy 1+1-es vagy 2+1es akcióban TALÁN megveszem...ha nem találok mást XD

      Az "ilyen jellegűn" erotikus könyvet értesz? Az "Élvezd a vaníliát" egész tűrhető a maga műfajában, és most vettem meg nemrég a "Soha határa"-t, bár még nem olvastam, nyaralásra tartogatom, de mindenesetre a borítója tetszik, és jók az értékelések is a könyvről

      D

      Törlés
  2. Nem hasonlithato a szurke trilogiahoz,de nem is kell....ez teljesen rendben van tetszik a sztorija es hogy nem huzzak vonjak,bar szerintem is lehetett volna egy konyvbe suriteni az egeszet...a szexjelenet kicsit sok,igy azokon sokszor atlapoztam,igy kb. 30 oldalt kellett elolvasnom:-D na jo viccet felre teve nekem nagyon tetszett.....

    VálaszTörlés