2011. június 21., kedd

Aprilynne Pike

Aprilynne Pike

Laurel
1. Wings - Szárnyak 
2. Spells - Varáázsigék
3. Illusins - Illúziók

Wings - Szárnyak
Eredeti cím: Wings
Megjelenés: 2010
Oldalszám: 272

Fülszöveg
Laurelt egy pillanatra elbűvölte, amit látott. Tágra nyílt szemekkel meredt a képződményre. Ijesztően gyönyörű volt, olyan csodálatos, hogy szavakkal le sem lehet írni. Laurel ismét szembefordult a tükörrel, és szemét a feje körül lebegő szirmokra meresztette. Olyan volt, mintha szárnya nőtt volna.

Mágia és összeesküvés, szerelem és veszély - ebből a nagyszerű regényből kiderül, hogy eddig szinte semmit sem tudtál a tündérek világáról.


Vélemények+leírás
Laurell egy igazán különleges lány. Különösek az étkezési szokásai, az orvosi eredményei vagy inkább annak hiánya. Az eddig magántanuló lány bekerül egy iskolába, ahol rögtön találkozik egy sráccal David-el. Aki a legfőbb bizalmasa, barátja, és talán még a szeretője is lesz. De ugyanakkor van ott egy másik világ is. Tele szépséggel és szörnyűségekkel. És persze egy másik fiú is. Amikor Laurell megtudja az igazságot magáról akkor kissé kiakad, de ki ne tenné...
Nem kell valami hű de komoly könyvre gondolni. Persze attól függetlenül, hogy első könyve a szerzőnek viszonylag jól sikerült. Így második olvasatra sem tartottam túlzottan gagyinak. Itt nem problémázik azon a főhősnő, hogy ő ronda pedig nem is, és hogy mindenről ő tehet...stbstb. Lényeg, hogy nem sajnáltatja magát.  Elég lájtos kis tini-könyv. Néha nekem is kell ilyen olvasni - a magam lassan 21 évével - ahol nem kell nagy összeesküvés elméleteken törnöm a fejem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése