2011. június 26., vasárnap

Spirit Bliss

Spirit Bliss
Ő egy magyar blogger, aki mellesleg, ha jól tudom, akkor Pécsi

Árnyékvilág
Megjelenés : 2010.
Oldalszám : 368

Fülszöveg
Találd meg a fénysugarat...
"Vezetés közben azon járt az eszem, hogy mit is fogok mondani, ha odaérek a megadott címre, de semmi értelmes nem jutott eszembe. 'Szia, emlékszel rám? Tudod, körbe vagyok véve egy csomó emberrel, aki istenként imád, de én nem akarok isten lenni, csak egy átlagos srác.
Lennél a barátom?'
Magamra fintorogtam a visszapillantó tükörben. Szánalmas vagyok..."
Adam Swanson, a fiatal színész hirtelen kerül rivaldafénybe. Fogalma sincs, hogyan kezelje a magánéletében vájkáló újságírókat, a paparazzikat a messze hordó fotós puskáikkal meg a mindent elhomályosító vakuikkal, és a fülébe sikoltó rajongókat.
És ha ez még nem lenne elég, ijesztő furcsaságok is történnek vele. Baljós üzeneteket, telefonhívásokat és ajándékokat kap, és valaki mintha minden lépéséről tudna... Egyetlen reménysugárként érkezik az életébe Camilla Jones, a fiatal festőlány, akinek semmi köze a sztárok világához, mégis bezárkózva éli az életét, egy múltbeli titok miatt.
Vajon sikerül megtalálniuk a boldogságot? Le tudják-e győzni együtt a valódi világ emberi démonait vagy elbuknak a harcban?
Csillogás, pompa, gazdagság.
Vér, szenvedés és magány.
Lásd meg az igazi Árnyékvilágot!
Mert a valóság is lehet olyan borzongató, mint a fantázia...

Véleményem+leírásom
ez a könyv nagyon bejött, pedig eltár a tőlem megszokottól..nincs benne semmi természetfeletti, csak 2 fiatal szerelmének története. Egy színész életével járó felhajtásba enged bepillantást és hogy a körülötte lévőknek mit kell átélnie. Az árulás, egy személy elvesztése, a nemtudás hogy vajon mi van a másikkal, rablás, és persze szerelem. Teljesen beleszerettem Adambe. 3 személy között vacilláltam h vajon ki is árulta el, és a majdnem legkézenfekvőbb volt az. De nem árulom el.

Ember..én naív azt hittem végre találtam egy olyan könyvet, ami 1 részes, hát tévedtem XD..na nem baj, várom a folytatást


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése