2011. június 28., kedd

Lauren Kate

Lauren Kate

1 Fallen
2 Torment
3 Passion
4 Rapture
Fallen
Eredeti cím: Fallen
Megjelenés: 2011
Oldalszám: 368

Fülszöveg:
Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani...
A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet.


Véleményem+leírás
...hát olvasgattam erre arra erről a Fallen-ről. Olvastam, hogy 2 táborra oszlanak a vélemények. Vannak akik nagyon imádták, és vannak, akik kevésbé. Hát igazából nem tudom eldönteni hogy melyik táborba tartozok. Komolyan. Ilyen még nem sokszor fordult velem elő. Nem utáltam, de nem is tartozik a kedvenceim közé. Számomra egy kicsit nehezen indult, de így a vége már elnyerte a tetszésem, szóval tuti hogy meg fogom venni a következő részt.
Szóval...Luce egy 17 éves lány aki intézetbe kerül. Rögtön megakad a szeme 2 pasin. Az egyik elutasító, ő Daniel. A másik srác segítőkész, jófej aranyos srác..szinte már-már tökéletes. Ő Cam. Közben jön egy jófej csajszi is, ő Arrianne. Lökött egy bige. Továbbá a plázacicának kinéző Gabbe. Vigyázat, a látszat csal. És végül Penn. Akinek elég nyelvtörő az egész neve, szóval azt hanyagoljuk. Ő egy visszahúzódó csajszi, és végül is ő lesz Luce legjobb barátnője. És majdnem kihagytam Miss Sophiát. Aki könyvtárosnak álcázza magát ám elég sok mindent tud, ami Luce-t és a fiúkat illeti.
Most, hogy bemutattam a szereplőket, kezdjük a történet elején. Szóval Luce intézetbe kerül mert meghalt egy srác a jelenlétében, és ő semmire sem emlékszik. Már az 1. nap hihetetlen de igaz 2 srác is megtetszik neki. És a dilemma...jaj melyiket válasszam. De mint egy tipikus tini az a legnagyobb probléma hogy a mobilját nem használhatja...És mint nő a dilemmája: neki nem Cam kell aki szinte már túl tökéletes..Nem neki az a srác kell aki szinte rögtön beint neki Daniel. Ám mint a végén kiderül a lány érdekében volt a fiú olyan távolságtartó, mivel nem akarta hogy meghaljon. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése