2011. június 20., hétfő

Gena Showalter

 Gena Showalter

1975-ben, Oklahomában született. Modern- és paranormális romantikus regények szerzője, ifjúsági regényei szintén sikeresek.
Huszonhét esztendős volt, amikor kiadták az első könyvét, és alig négy év alatt további tizenkét kötete jelent meg, amelyek szerepeltek a New York Times és az USA Today bestseller listáin.
Gena mindig is hitt a szerelemben. Szenvedélyesen rajongott a romantikus regényekért, ezért határozta el, hogy megpróbálkozik egy saját sztorival. és ma már óriási rajongó tábora van izgalmas, vadul érzéki, paranormális regényeinek, amelyekben humor, veszély és boszorkányosan forró szex bűvöli el az olvasót.
A kritikusok "felfelé ívelő csillagként emlegetik, műveiről pedig azt írják, hogy „perzselő és letehetetlen” valamint „végtelenül lenyűgöző történetek”. Regényeit francia, olasz és koreai nyelvre is lefordították.

Sorozatai:
Az Alvilág Urai: 
  1. The Darkest Fire
  2. Éjsötét vágyak 
  3. Éjsötét csók   
  4. Éjsötét bosszú
  5. Éjsötét hangok  
  6. The Darkest Angel
  7. The Darkest Passion
  8. The Darkest Lie
  9. The Darkest Secret
  10. The Darkest Surrender
  11. The Darkest Seduction

Imperia

  1. The Stone Prince, September 2004 
  2. The Pleasure Slave, February 2005

Alien Huntress

  1. Awaken Me Darkly
  2. Enslave Me Sweetly
  3. Red Handed
  4. Blacklisted
  5. Savor Me Slowly
  6. "Tempt Me Eternally" in Deep Kiss of Winter
  7. Seduce the Darkness
  8. Ecstasy in Darkness
  9. Dark Taste of Rapture

Atlantis

  1. Heart of the Dragon  - Atlantisz 1
  2. Jewel of Atlantis - Atlantisz 2
  3. The Nymph King
  4. The Vampire's Bride
  5. The Amazon's Curse

Tales of an Extraordinary Girl

  1. Playing With Fire   
  2. Twice as Hot 

Contemporary romance

  • Animal Instincts
  • Catch A Mate

Young Adult

  • Oh My Goth
  • Red Handed
  • Blacklisted
  • Intertwined
  • Unraveled
  • Twisted


 Éjsötét vágyak
  Eredeti cím: The Darknest Night
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 454

Fülszöveg
Hat férfi él a világtól elvonultan egy magas hegy tetején álló komor erődben. Halhatatlan harcosok egytől egyig, mind különös képességekkel felruházva, de testükben az erőszak, harag és halál démonai lakoznak. Az istenek rég magukra hagyták egykori társaik elárulták őket, ám egy nap minden megváltozik, amikor egy gyönyörű fiatal nő segítséget kér tőlük. A legveszélyesebb közülük nem bír feltörő szenvedélyével, és bár mindketten tudják, hogy az örök kárhozatba tartanak, a nő és a démon szerelme megállíthatatlan háborút szít a harcosok között...

 Véleményem+leírásom
Maddox az Erőszak őrzője. Minden este meg kell halnia úgy ahogy egykor ő vetett véget egy nő életének. Ezt az átkot senki nem törheti meg! Vagy mégis? Ashlyn egy nő, aki az Intézetnek dolgozik. Hangokat hall. Egyik este rászánja magát hogy elmenjen a Lordokhoz. Maddox találja meg, és elviszi az erődbe. Mindenki azt hiszi, hogy ő Csali. Mivel vannak Vadászok, akik a Lordokra vadásznak. A végére kiderül, hogy a nő nem Csali, őt is átverték. És mint ahogy az lenni szokott, Ashlyn és Maddox egymásba szeretnek, a nőt elrabolja egykori főnöke, Maddox a keresésére indul, megtalálja, a nő egy döntő lépésre szánja el magát! Meghal azért hogy a szeretett férfi megszabaduljon az őt súlytó átoktól. Egy istennőcske Anja az aki segített nekik, és végül is visszahozza Ashlyn-t az életbe és hozzáköti a férfi életéhez. Ha az egyik meghal a másik is. 
A Vadászok Pandora szelencéjét keresik. Így a Lordoknak is ez lesz a legfontosabb feladatuk, mivel az életük múlik rajta! Így megkezdődik a keresés, mely élet-halál kérdése!




 Éjsötét csók
Eredeti cím: The Darkest Kiss
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 536


Fülszöveg
Úgy hívták: a Halál Angyala." 
Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia... de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet? Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait...

Véleményem+leírásom
Azt hiszem eddig ez az kedvenc könyvem ebből a sorozatból! Lucien, a Halál őrzője megismerkedik egy makacs kisistennel, Anja-val. Csak 1 bibi van, Kronosz a nő fejét akarja, és nem tágít. Kivéve persze ha megkapja azt ami a nő birtokában van. Ez a Mindenek Kulcsa-ez minden zárat kinyit, ezáltal a nőnek óriási szabadságot ad. Kronosz azzal a feladattal bízza meg Lucien-t hogy hozza elé Anja fejét. A nő megpróbálja elcsábítani a férfit, aki elég sokáig tatja magát, ám a végén megadja magát az őt perzselő szenvedélynek. A nő nem fekhet le férfival kivéve ha úgy érzi hogy ő az igazi, hiszen akkor élete végéig mellette kellene maradnia és őt szeretné haláláig. Azonban a végén a szerelem győzedelmeskedik, Lucien-t 2x is visszahozza a halálból. Egyszer amikor nyakon lőtték a vadászok, utána amikor a hidrával harcolnak, és cserébe Lucien életéért Anja odaadja a kulcsot Kronosznak. Ám a lényegről még nem beszéltem! Van 4 tárgy ami elvezet Pandora szelencéjének a nyomára, és ezek a Föld 4 részén vannak elrejtve és mindet hidra őrzi. Az 1. kincs amit megszereznek az a  Kényszer Ketrece. Ezt Lucien használja is Anja-n, hogy emlékezzen rá. Ugyan is mivel a nő átadta a kulcsot a titánnak az emlékei is elvesztek és ezzel vissza tudta hozni Lucien a lány iránta érzett szerelmét és emlékeit.
Parisról és Aaron-ról nem is szóltam!! ejnye-bejnye.
Paris a Paráznaság démonát kapta(szerintem megy a nevéhez is :D). Minden nap együtt kell lennie egy nővel hogy e gyengüljön le. Igazból lehet férfi is de...hát ja. a férfi Amerikában keresi valamelyik kincset, ám nem talál egy nőt sem aki hajlandó lenne akár foglalkozni vele/ránézni. De ekkor szó szerint összeütköznek egy teljesen átlagos nővel. Ám mielőtt elkezdenének "foglalkozni egymással" a nőről kiderül, hogy vadász, és fogva ejtik a férfit. Később a nő segítségével fog majd megszökni. Amikor találkoztak, -kiderült hogy a nő vadász majd később végül is megkapja a démon azt amit akar, és a nő segít megszökni a férfinak azt hittem,-hogy ő lesz az igazi. Ám nem mivel a nőt meglőtték és meghalt.
Aaron a Harag őrzője. Azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Danika családjának nő tagjait, mert ha nem akkor szörnyű kínok várnak rá. Mivel nem ölte meg őket megbolondult, és 1 szó jár a fejében: Ölj! A Lordok bezárták a Kazamata-ba ám a rácsok sem fékezték meg. Elrepült és a nők keresésére indult. Amikor ezt Reyes meghallotta rögtön a nő segítségére sietett, akibe szerelmes lett.
A következő könyv az ő szerelmükről fog szólni.



 Éjsötét bosszú
  Eredeti cím: The Darkest Pleasure
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 528

Fülszöveg
Emberfeletti hatalom. Halhatatlan szenvedély. Aeront, a Harag őrzőjét arra kárhoztatták az istenek, hogy ne legyen nyugodalma addig, amíg Danika és a lány családja életben van. Reyes, annak ellenére, hogy csupán néhányszor találkozott Danikával, beleszeret, és hogy megmentse a lányt, a vérszomjas, dühöngő harcost leláncolja egy föld alatti üregben. Ám így sem tudja kivédeni a bajt. A lányt egy éjjel elrabolják a Vadászok - vagyis azok az emberek, akik életüket tették fel arra, hogy a harcosokat eltöröljék a föld színéről. A Vadászok vezetője elhiteti Danikával, hogy a harcosok kiirtották a családját, és ez bosszút kíván. A lánynak döntenie kell, kinek az oldalára áll, és ez a döntés akár az életébe is kerülhet. 
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.


Véleményem+leírásom
Danika folyamatosan menekül, ám a Vadászok rátalálnak és beszervezik soraik közé. Reyes és a többi halhatatlan megmenti, majd szépen lassan egymásba szeretnek, és a lány elfogadja a férfi démonát. A férfi és a démona pedig annyira beleszeretnek a lányba, hogy többé nem kell fájdalmat okozniuk maguknak. Jó egy kicsit igen, de nem a nap 24 órájában! Azért nem mindegy. Paris rettenetesen szenved az elvesztett nő hiánya miatt. Még azzal is megpróbálkozik, hogy alkut köt Kronosz-al, ám a titán választás elé állítja. Vagy Siennát menti meg, vagy barátját Aaron-t. Ő Aaron-t választja, aki közben kiszabadult a börtönéből, és épp fel akarja kaszabolni az angyali Danikát, akiről mint kiderül ő a Szem. Az egyik kincs. Ám a Harag őrzőjének sikerül halálos sebet ejteni a lányon, így Kronosz magához veszi. Ám Reyesnek sikerül kiszabadítani a lányt, és boldogan élnek és festegetnek, amíg....



Éjsötét hangok                
Eredeti cím: Darkest Whisper
Megjelenés: 2011
Oldalszám: 510

Fülszöveg
Az Alvilág Urai mostanra visszanyerték az irányítást cselekedeteik fölött, és a jó oldalon küzdenek az ősi kincsekért, melyek elvezetnek Pandóra szelencéjéhez.
Vezérük, Sabin továbbra is a Vadászok elleni harcnak szenteli minden erejét, a diadal igézetében hálószobák helyett a csatamezőkön vitézkedik. A benne élő Kétség mindezidáig sikerrel mesterkedett, hogy eltántorítsa őt szerelmeitől, ám a sors ezúttal a gyönyörű, vörös hajú Gwendolint sodorja útjába. Az ugyancsak halhatatlan, félénk lány korábban azt remélte, egy szelíd halandó képes lesz majd arra, hogy féken tartsa a benne szunnyadó fenevad hárpiát. Sabin most kiszabadítja Gwent piramisbeli börtönéből, és fölébred bennük a Vágy. Az Alvilág Urai és a Vadászok közötti kegyetlen harc semmi ahhoz képest, ami Sabinban dúl a gonosz fölötti győzelem iránti elkötelezettség és a szerelem között...

Véleményem+leírásom
Miközben a haramdik kincs megtalálásával foglalatoskodnak a harcosok, egy olyan piramisba jutnak, ahol termérdek vadász van és sorra erőszakolják meg a halhatatlan nőket. Kivéve egyet. Egy Eperszőke színű hajú hárpiát, Gwen-t. Aki végül is Sabin-al keveredik össze. A harcos pedig elviszi az erődbe, hogy majd kiképezze a lányt a Vadászok ellen. A lány az elején ebben nem akar részt venni, ám amikor megtámadják őt és a férfit és golyót kap a vállába megváltozik az álláspontja. Időközben megérkezik 3 nővére. Gwen és Sabin, a Kétség őrzője között kialakulnak a dolgok, képes megnyugtatni a lányban lakó Hárpiát, és a meg nem szűnő Kétség szurkálódását is képes megállítani, mivel az fél a nőben élő hárpiától. Elkezdik a nő harci kiképzését, ennek a vége olyan vad szex, amit én még soha nem olvastam :O. Eközben páran Chicago-ba mennek hogy megtalálják a szuper képességekkel rendelkező gyerkőcöket, ám csapdába sétálnak, és fogságba esnek. Budapesten egy "Vadásztalálkozó" van, Aaron-t és Paris-t fogságba ejtik, majd megjelenik Sabin, Cameo és Strider. Sabin otthon hagyta Gwen-t mert félti a nőt, aki azonban megszökik és a legjobb pillanatban robban be a buliba. Kimenekítik a 2 férfit aki fogságba esett. Miután legyőzték a Vadászokat és visszatérnek az erődbe, és felgyógyultak a sérüléseikből a többiek keresésére indulnak. Anja, Lucien, Gideon, Amun és Reyes egy kamrában épp kezdik elveszíteni az erejüket. Ekkor megjelenik Galen a Vadászok vezetője, aki maga is démon, csak éppen azt hiszi, hogy Angyal...Ja, amúgy a férfi a Remény őrzője, és Gwen apja, mint az kiderül. Amikor elkapja Gwen és Sabin, a lány szabadon engedi. De legközelebb nem követi el ezt a hibát...de ez a legközelebb még messze van...





Atlantisz 1
Eredeti cím: Heart of the Dragon
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 416


Fülszöveg
Atlantisz Grace csinos és sikeres fiatal nő, aki nem igazán találja helyét az életben. Bátyja, Alex egy elveszett birodalom titkát kutatja, de amint közelébe ér a megfejtésnek, ismeretlen erők elragadják. Grace eltűnt bátyja keresésére indul, és a nyomokat követve megtalálja az átjárót, amit egy kegyetlen lény őriz. A titokzatos Darius azonban vonzalmat érez a lány iránt, és társául szegődik Atlantisz és Alex megmentésében. Ketten hatalmas sereg toborzásába kezdenek, ugyanis Atlantisz létét egy ismeretlen földi gonosz és a vérszomjas vámpírfejedelem serege egyszerre veszélyezteti, miközben valahol az elérhetetlen vágyak birodalmában Alex szerelemre talál, amivel talán megválthatja a világot. 

Véleményem+leírásom
Első olvasásra annyira nagyon nem jött be, jó második olvasatra sem lett a szívem csücske
Talán azért, mert az írónőtől megszoktam az Alvilág urait.. nem azt mondtam, hogy nem tetszett!! azt mondtam, hogy ANNYIRA nem tetszett
Darius - szokásos, vezető kemény pasi, aki nem engedheti meg magának az érzelmeket, de amint meglátja Grace-t ez a keménység szertefoszlik, és megjelennek a színek, ízek, szagok, amik elárasztják.
A lány betolakodó, akinek sikerül megszöknie, és visszatér a felszínre, közben a bátyját keresi.
A férfi követi a felszínre mivel a nőnek meg kell halnia. Míj meglepő, hogy egymásba szeretnek, és a férfi segít megkeresni a bátyját.
Tetszett Atlantisz, az, hogy ezek a pasik nagyon, erősek, és védelmezőek, és persze sárkányok (nem sok könyv van a sárkányokról).. tetszett, hogy Atlantisz sok sok lány hazája (vámpírok, kentaurok, minotauruszok, nimfák) - huh akarok én ezekről a lényekről olvasni sokat sokat sokat, mert nincs róluk könyv! vagy csak én nem tudok róla..-
Ami  hát érdekes volt.. mi ez, hogy ilyen hamar egymásba szeretnek???? ez túlságosan hamar történt
Ami nem tetszett, az a csata rövidsége volt

Atlantisz  2
Eredeti cím: Jewel of Atlantis
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 352


Tartalom

Grayson James ügynök új küldetésre indul. A helyszín ezúttal Atlantisz, az elfeledett tenger alatti birodalom, ahol vámpírok, démonok, sellők, kentaurok és más hasonló, különös lények élnek. A küldetés célja Dunamis Ékkövének megszerzése. Az Ékkő szinte legyőzhetetlenséget biztosít birtokosának, ezért minden atlantiszi uralkodó vágyának tárgya. Gray számára a feladat nehezebbnek bizonyul, mint eleinte gondolta, de találkozik egy furcsa, gyönyörű lánnyal, aki az egész életét megváltoztatja, és megismerteti az igazi szerelemmel, ám mindketten tudják, hogy végül el kell válniuk egymástól. Kalandos, romantikus történetük sok izgalmat és számtalan váratlan fordulatot tartogat.
GENA SHOWALTER a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Véleményem+leírásom
Klasszisokkal jobban tetszett, mint az első rész. Tetszett, ahogy a 2 főszereplő egymásba gabalyodik, ahogy az elején nem bízik meg a nőben a férfi. Ahogy védelmezik egymást. Kövezetek meg, de nekem kezd szimpatikus lenni a vámpírkánk (Layel)! Annak külön örülök, hogy Darius és Grace is megjelent ebben a részben. Báár Darius túl csöpögős lett.. ez olyan hihetetlen.. Ahhoz képest, hogy milyen kemény-legénynek írta le az előző rész elején itt olyan puding ha az asszonnyal van.
Mondjuk.. na jó.. Gray nem ilyen lett. De ha VÉLETLENÜL találkozunk vele és Ékkővel a 3. részben(remélem nem kell rá várni újabb 2 évet) nem lesz ilyen málé ez az ember.
Az tetszett, hogy Ékkő végül is mindenből egy kicsi.. ahogy félrevezeti Grayt.
IMÁDTAM, hogy voltak benne új lények! IMÁDOM, hogy a következő rész a Nimfakirály lesz! IDEVELE!! MOST
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése