2011. június 21., kedd

Bree DeSpain

Bree DeSpain

Dark Divine
1. The Dark Divine - Fekete bárány 
2. The Lost Saint - Fehér farkas

The Dark Divine- Sötét erők- a Paplak titka/Fekete bárány
Eredeti cím: The Dark Divine
Megjelenés: 2011
Oldalszám: 328

                                                         Fülszöveg

Tékozló fiú
  Veszélyes szerelem                               
 Halálos titok
     Grace Divine - a helyi lelkész lánya - mindig is tudta, hogy valami rettenetes történt azon az éjszakán, mikor Daniel Kalbi eltűnt, bátyja, Jude pedig vérbe fagyva tért haza. Most, hogy Daniel visszajött, Grace-nek választania kell iránta érzett növekvő vonzalma és bátyjához való hűsége között. Ahogy Grace közelebb kerül Danielhez, megtudja az igazságot arról a rejtélyes éjszakáról és arról, hogyan mentse meg szeretteit, ám ezért talán legféltettebb kincsével kell fizetnie: a lelki üdvével.


Véleményem+leírásom
ÉÉÉÉÉÉs igen, végeztem vele. Elég nehéz szülés volt. Nem éppen azért mert nem tetszett a könyv, csak nem mindig volt érkezésem olvasni. Mostanában gyúrtam az új és végső Harry Potterre, vagyis maratont tartottam, meg ez a meleg is...komolyan kiszívja az ember erejét és semmihez nincs kedve. De ma befejeztem! Az elején fogalmam sem volt h most mi van? Van egy papcsalád, és megjelenik egy fiú, aki régen velük lakott de valahogy eltűnt hogy miért és hogyan azt csak Daniel és Jude tudja..na  meg apuci. Grace erről sokáig semmit nem tud. Majd Daniel beavatja. A lány meg szereti. Hogy mégis ez milyen könyv..mármint hogy vallásos, fantasy vagy valami más azt nem árulom el, meglepi. Amúgy úgy kb a könyv 3/4-nél derül ki. És hogy a vége mi, azt sem nagyon akarom elárulni. Tessék olvasni!!!! 
Nincs valami nagy véleményem erről a könyvről, 1x el lehet olvasni és még a folytatásra is kíváncsi vagyok, ami majd ősszel fog megjelenni remélhetőleg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése